Tegel vloeren

uw vloer weer als nieuw

Tegel vloeren

Uw tegelvloer reinigen: actie tegen een hoge vervuilingsgraad

Elke dag lopen medewerkers en bezoekers over uw tegelvloer. Stofzuigen en dweilen is vaak niet genoeg om tegelvloeren écht goed te reinigen. Door periodieke reiniging van uw tegelvloer door van der Sande wordt de tegelvloer wel schoon. Hiermee heeft uw vloer die mooie uitstraling die u zoekt.

Wilt u meer weten over tegelvloeren reinigen? Neem contact op met ons!

Machinaal schrobben van de tegelvloer

In de meeste gevallen is de tegelvloer reinigen goed te doen met een schrobmachine. Hierbij gebruiken we chemicaliën die direct na gebruik weer opgenomen worden. U heeft hierbij geen last van nare chemische luchtjes of ander ongemak. De tegelvloer is na reinigen direct weer begaanbaar en ziet er weer uit als nieuw.

Dieptereiniging van uw tegelvloer

Tegelvloeren reinigen kan ook door middel van heet water. In dit geval spreken we van dieptereiniging. We spuiten heet water onder druk op de vloer en zuigen het meteen weer op. Het is een proces dat in een gesloten systeem plaatsvindt, we kunnen de dieptereiniging van uw tegelvloer dan ook prima binnen uitvoeren.

Meer informatie over tegelvloeren reinigen

Wilt u van der Sande uw tegelvloer laten reinigen? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? We helpen u graag verder. Neem contact op en we staan snel voor u klaar.