Tapijt

Ook dieper gelegen vuil verwijderen

Tapijt

Tapijt reinigen: meer dan alleen het oppervlak

Tapijt schoonmaken is niet makkelijk, want doorgaans bereikt u alleen het oppervlak van het tapijt. De vervuiling bevindt zich echter veel dieper in het tapijt. Van der Sande is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, waarbij het vuil dat diep in het tapijt zit wordt verwijderd.

Wilt u ons uw tapijt laten reinigen? Neem contact op voor een voorstel op maat!

Met de sproei-extractie-methode uw tapijt reinigen

We reinigen tapijt met de sproei-extractie-methode. Hierbij brengen we warm water met chemicaliën onder druk aan in het tapijt en zuigen de vloeistof met het vuil weer op. Gemiddelde tot grote vervuiling wordt hiermee efficiënt schoongemaakt.

Uw tapijt snel weer in gebruik nemen

Het tapijt reinigen doen we met een tapijtreiniger. Deze heeft een aan- en afvoerslang die in verbinding staat met een trailer. Dankzij een grote vacuümpomp blijft uw tapijt zo droog mogelijk achter. De gereinigde ruimte is heel snel weer te gebruiken. We reinigen hiermee tapijten in particuliere woningen maar ook in grote kantoorpanden.

Meer weten over tapijtreiniging?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw tapijt? Neem contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.