Straatwerk

Reinigen met hoge druk

Straatwerk

Bestrating reinigen zonder de omgeving vuil te maken

Straatwerk wordt vuil door talloze invloeden van buitenaf. Om de bestrating schoon te maken kunt u zelf aan de slag, maar dat levert doorgaans ook een hoop vuil op. Wij reinigen straatwerk zonder dat de omgeving vervuild raakt. Het scheelt u een hoop werk!

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Hogedruk én vacuümpomp

De beste manier om straatwerk schoon te maken is natuurlijk met hoge druk. We hebben een trailer waarmee we uw bestrating met water tot 140 graden Celsius onder een druk van tussen de 50 en 350 bar schoonspuiten. De trailer is ook voorzien van een vacuümpomp waarmee we vrijgekomen mossen, algen en andere vuiligheid meteen opzuigen. De omgeving blijft verschoond van opspattend vuil.

Kleine en grote klussen

Dankzij onze ervaring weten talloze klanten ons te vinden voor het reinigen van straatwerk. Van opritten en terrassen tot complete marktpleinen en winkelgebieden of industriële terreinen. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld voor calamiteiten zoals olielekkages.

Vragen over straatwerk reinigen?

We beantwoorden uw vragen over het reinigen van straatwerk en terrassen graag. Ook mag u vanzelfsprekend contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.