Vloer onderhoud

voor alle typen vloeren

Vloer onderhoud

Vloeronderhoud: elke vloer in topconditie

Vloeren hebben nogal wat te verduren. Er wordt op gelopen, gewerkt en ze worden nat en vuil gemaakt. Geen wonder dat er na verloop van tijd krasjes of beschadigingen op komen.

Het mooie is dat onderhoud aan de vloer ervoor zorgt dat hij er weer als nieuw uitziet. We onderhouden vloeren van alle materialen en zorgen dat ze er weer perfect uitzien. Ook voor uw vloer hebben we een oplossing. Neem contact op voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte!


Onze diensten | Vloer onderhoud

Tegel vloeren

Ondanks dweilen en stofzuigen wordt een tegelvloer in de loop der tijd toch vuil. Wij reinigen deze tot diep in de poriën zodat uw tegelvloer echt schoon wordt.

Natuursteen vloeren

Die mooie natuurstenen vloer slijt in de loop van de tijd. Met onze diamant vloer pads maken we uw natuurstenen vloer schoon en ziet hij er als nieuw uit.

Tapijt

Het oppervlak van tapijt is bereikbaar voor de stofzuiger. Vervuiling die niet in het oppervlak zit moet op een andere manier gereinigd worden. Dit noemen wij diepte reiniging!

Linoleum

Heeft u een linoleumvloer met kale plekken? Of ziet de vloer er niet meer zo fris uit? Wij reinigen en onderhouden linoleum. Ook uw vloer weer als nieuw!

Straatwerk

In tegenstelling tot veel andere bedrijven, reinigen wij uw terras en straatwerk met hogedruk zonder de omgeving vuil te maken. Door middel van een vacuümpomp wordt vuil direct afgezogen. Het ziet er weer als nieuw uit!