Daken reinigen

Een schoon dak beschermt een pand optimaal

Daken reinigen

Dakreiniging: een schoon dak beschermt een pand optimaal

Voor dakreiniging gebruiken we stoom met een temperatuur tussen de 100 en 140 graden Celsius. Vaak wordt er alleen water gebruikt voor dakreiniging, maar dat vergroot de kans op lekkages bij bijvoorbeeld gebroken dakpannen. Dankzij de stoom gebruiken we veel minder water en is er minder druk nodig om de vervuiling van het dak te verwijderen.

Bent u geïnteresseerd in dakreiniging door middel van stoom? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom dakreiniging belangrijk is

Een dak is natuurlijk zichtbepalend voor woonhuizen of bedrijfspanden. Maar door weersinvloeden en omgevingsfactoren raakt het dak vervuild. Mos ziet er misschien nog wel sfeervol uit, maar datzelfde mos, algen of andere ophopingen van vuil tasten uw dak aan. Ze houden vocht vast en verkorten de levensduur van het dak. In de winter kunnen ze zelfs zorgen voor vorstschade.

Het dak impregneren voor een langere levensduur

Na het reinigen van uw dak kunnen we het ook impregneren. Hierdoor wordt de levensduur van het dak verlengd en door het impregneren van uw dak krijgt vuil minder kans om zich te hechten. Dit betekent dat de kosten voor dakreiniging in de toekomst stukken lager zijn.

Onderhoudscontract voor dakreiniging

Naast incidentele dakreiniging bieden we ook servicecontracten aan. Hierbij voorzien we uw dak elk jaar van een laag anti-alg, waardoor uw dak schoon blijft en slijtage door vocht en vuil sterk vermindert. U profiteert van een schoon dak, jaar in jaar uit!

Gaan wij uw dak reinigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakreiniging door van der Sande? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de reiniging van uw dak? Neem dan contact op, we beantwoorden graag al uw vragen.