Wilt u meer weten?telefoonBel: 073 551 8702

Reinigen

de perfecte uitstraling van uw pand

Reinigen

Gevelreiniging: de perfecte uitstraling van uw pand!

Een schoon pand geeft uw bedrijf of woning de uitstraling die u zoekt. De eerste indruk is namelijk heel bepalend, dus we zorgen ervoor dat uw pand er perfect uitziet.

Van der Sande verzorgt dak- en gevelreiniging voor alle soorten daken en gevels. Afhankelijk van de te reinigen ondergrond kan dit door middel van hogedruk, sandwashen of met onze gevelborstel. Meer informatie? Neem contact met ons op!


Onze diensten | Reinigen

Dak & Gevel

De gevel en het dak van uw woning of bedrijfspand krijgt in de loop der jaren wat te verduren. Wij reinigen gevels en maken deze weer als nieuw. Daarmee krijgt het weer de uitstraling die het hoort te hebben.

Sandwashen

Door middel van het soft straalsysteem zijn wij in staat gevels compleet te vernieuwen zonder hierbij de ondergrond te beschadigen.

Gevelbeplating

Het reinigen van damwand- gevelbeplating met behulp van de gevelborstel gebeurt snel, zonder veel hinder en met uitstekende kwaliteit.

Galerijen

Voor VVE's worden galerijen en gemeenschappelijke ruimtes gereinigd. Wij maken hier vrijwel altijd gebruik van hoge temperatuur reinigen onder gepaste druk.

Graffiti

Uw object voorzien van een ongewenst kunstwerk? De graffiti moet verwijderd worden maar de ondergrond intact blijven? We hebben de kennis en kunde om dit uit te voeren.