Reinigen

de perfecte uitstraling van uw pand

Reinigen

Gevelreiniging: de perfecte uitstraling van uw pand!

Een schoon pand geeft uw bedrijf de uitstraling die u zoekt. De eerste indruk is namelijk heel bepalend, dus we zorgen ervoor dat uw pand er perfect uitziet.

Van der Sande verzorgt dak- en gevelreiniging voor alle soorten daken en gevels. Afhankelijk van de te reinigen ondergrond kan dit door middel van hogedruk, sandwashen of met onze gevelborstel. Meer informatie? Neem contact met ons op!


Onze diensten | Reinigen

Gevelreiniging

De gevel van uw woning of bedrijfspand krijgt in de loop der jaren wat te verduren door weer en wind. Wij reinigen gevels en maken deze weer als nieuw. Daarmee krijgt het weer de uitstraling die het hoort te hebben.

Daken reinigen

Een schoon dak is esthetisch mooier en zorgt voor een langere levensduur van uw pannen. Wij reinigen daken efficiƫnt met stoom. Beter en veel minder kans op lekkages. Laat u uw dak door ons reinigen?

Sandwashen

Door middel van het soft straalsysteem zijn wij in staat gevels compleet te vernieuwen zonder hierbij de ondergrond te beschadigen.

Reinigen gevelbeplating

Het reinigen van damwand- gevelbeplating met behulp van de gevelborstel gebeurt snel, zonder veel hinder en met uitstekende kwaliteit.

Graffiti verwijderen

Uw object voorzien van een ongewenst kunstwerk? De graffiti moet verwijderd worden maar de ondergrond intact blijven? We hebben de kennis en kunde om dit uit te voeren.